Bel voor meer informatie 088-9900106 of mail info@regentmobilesecurity.nl.

Wat is track en trace?.

Back to Top

Online volgsysteem

Een volgsysteem specifiek voor kilometer registratie, logistieke toepassingen, lokaliseren van uw object na diefstal of alarmering wanneer een object met volgsysteem door een virtueel hekwerk breekt. Al deze verschillende specifieke doelen van een volgsysteem heeft Regent Track en Trace verwerkt tot een geavanceerd, compact en zeer intelligent volgsysteem waarbij in de verschillende modellen rekening gehouden wordt met de branche waarin, en de functie die het te volgen object heeft.

Klik hier voor de webshop
Klik hier voor meer informatie

Track en trace motor / scooter

Door middel van de Regent Track en Trace systemen ligt de meest professionele beveiliging van uw motor, brommer of scooter binnen handbereik. Het kleine en compacte formaat, de krachtige gps ontvanger en de uitgebreide functies van het track en trace systeem gecombineerd met de meest voordelige tarieven zonder abonnement maakt het Regent track en trace systeem voor de motor en scooter het meest uitgebreide en voordelige track en trace systeem in Europa.
Klik hier voor meer informatie

Track en trace

Het nieuwste en beste geteste track en trace systeem in Europa is draadloos (tot 3 jaar), werkt zonder abonnement en bevat alle mogelijke manieren om een object te volgen zoals live tracking, start/stop, geo fencing, actueel opvraagbare locaties, een eco modus en kilometer registratie. Het track en trace systeem is van Nederlandse makelij en bevat een data-sim welke puur op pre-paid basis in elke uithoek van de wereld uw track en trace locaties zal versturen.Klik hier voor meer informatie

Track en trace (land)bouw

Het Regent Heavy Duty track en trace systeem, specifiek geschikt voor het beveiligen van landbouw apparatuur, bouw apparatuur en van transportmiddelen. Een track en trace module die zonder problemen op een tractor, een Caterpillar of een Container gemonteerd kan worden. De Regent Heavy Duty Tracker beschikt over een waterdichte, schok/ tril-en temperatuur bestendige behuizing. Het kleine en compacte formaat, de krachtige gps ontvanger en de uitgebreide functies van het track en trace systeem gecombineerd met een voordelige pre-paid Europa+ kaart met wereldwijde dekking maakt het Regent track en trace systeem de meest uitgebreide en voordelige track en trace module voor alle landbouw, bouw en transport toepassingen.

Klik hier voor meer informatie

Kilometer registratie

Begin 2012 is het RRS normenkader gepubliceerd. Dit normenkader behelst een aantal eisen waaraan een goedgekeurd kilometer registratie systeem dient te voldoen. De kilometer registratie in de Regent Track en Trace producten voldoen aan alle eisen zoals gesteld in het RRS normenkader. Ook wanneer de overheid besluit de gestaffelde bijtelling in te voeren zal u door middel van de Regent Tracker een sluitende kilometer administratie kunnen inleveren bij de belastingdienst!Klik hier voor meer informatie

Track en trace boot

Regent track en trace biedt de ultieme beveiliging voor uw boot door middel van een professioneel draadloos track en trace systeem, speciaal ontwikkeld voor toepassingen op een boot en zonder abonnement. De Regent Marine Tracker beschikt over een waterdichte, schok -en temperatuur bestendige case die overal op uw boot te plaatsen is. Door haar kleine en compacte formaat, een krachtige gps ontvanger en de uitgebreide functies van de track en trace module gecombineerd met de meest voordelige pre-paid Europa+ kaart met wereldwijde dekking maakt het Regent track en trace systeem de meest uitgebreide en voordelige track en trace module voor een boot of ander vaartuig.

Klik hier voor meer informatie

Track en trace auto

Met de Regent Track en Trace systemen wordt het beveiligen van uw auto tegen diefstal, het registreren van uw kilometers of het oplossen van logistieke uitdagingen een kleine moeite. Het kleine en compacte formaat is makkelijk te monteren in een auto, de krachtige gps ontvanger en de uitgebreide functies van het track en trace systeem gecombineerd met een pre-paid Europa+ kaart met wereldwijde dekking maakt het Regent track en trace systeem voor een auto de meest uitgebreide en voordelige track en trace module in de auto branche.

Klik hier voor meer informatie

Track en trace camper / caravan

Een Regent Track en Trace systeem maakt het beveiligen van uw Camper of Caravan tegen diefstal, het registreren van uw gereden route’s of het beveiligen van uw kampeerplek een kleine moeite. Het kleine en compacte formaat, de krachtige gps ontvanger en de uitgebreide extra functies van het track en trace systeem specifiek ontwikkeld voor de Camper en Caravan in combinatie met een voordelige pre-paid Europa+ kaart met wereldwijde dekking maakt het Regent track en trace systeem de meest uitgebreide en voordelige track en trace module voor de Camper en Caravan.

Klik hier voor meer informatie